Γιατρός αναπτύσσει αντιγόνο κατά του Covid – Μήνυση από το κράτος

Ένας γιατρός από το Σλέσβιχ-Χολστάιν λέγεται ότι ανέπτυξε ένα πολύ αποτελεσματικό αντιγόνο κατά του κορωνοϊού.

Ο λοιμωξιολόγος Christian Drosten προειδοποιεί – και αντί για παραγγελίες για το αντιγόνο κατά του covid, το γερμανικό κράτος υπέβαλε μήνυση. Δικαιολογημένα?

Μόναχο / Groß Grönau / Lübeck – Σύμφωνα με τον Spiegel, ένας Γερμανός γιατρός και επιχειρηματίας ανέπτυξε ένα αντιγόνο κατά του κορωνοϊού, την αποτελεσματικότητα του οποίου μπορούν να επιβεβαιώσουν ακόμη και διάσημοι λοιμωξιολόγοι.

Το όνομα του φαρμακευτικού εφευρέτη: Winfried Stöcker.

Αλλά: Αντί για παραγγελίες, το γερμανικό κράτος υπέβαλε μήνυση εναντίον του. Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Τα γεγονότα

Ο Stöcker είναι ο ιδρυτής της φαρμακευτικής εταιρείας EUROIMMUN, η οποία ειδικεύεται στην ανίχνευση μολυσματικών ασθενειών.

Ο Stöcker πούλησε την εταιρεία που εδρεύει στο Lübeck (Schleswig-Holstein) για ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Από τότε, ωστόσο, ερευνά ιδιωτικά, με δική του ομάδα ειδικών. Μαζί τους, κατάφερε να αναπτύξει ένα εμβόλιο, δήλωσε ο Stöcker στον Spiegel σε συνέντευξή του.

Από τότε, όχι μόνο δοκίμασε το εμβόλιο στον εαυτό του, αλλά και το χορήγησε στην οικογένεια, τους υπαλλήλους τους και σε εθελοντές.

Όπως ισχυρίζεται ο Stöcker, όλοι όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι πλέον άνοσοι στον κορωνοϊό. 97 τοις εκατό των 100 εμβολιασμένων ατόμων ανέπτυξαν αντισώματα.

Εκτός αυτού: Σύμφωνα με τον Stöcker, το δραστικό συστατικό είναι εύκολο να παραχθεί και σε μεγάλες ποσότητες.

Περαιτέρω πλεονεκτήματα: Το δραστικό συστατικό μπορεί να αποθηκευτεί σε κανονικά ψυγεία και το σώμα δεν χρειάζεται πρώτα να σχηματίσει αντιγόνα, αλλά του χορηγούνται.

Σύμφωνα με τον εφευρέτη, το εμβόλιο μπορεί επίσης να τροποποιηθεί εύκολα όσον αφορά τη μετάλλαξη του ιού.

“Με αυτό θα μπορούσε να προμηθευτεί ολόκληρη τη Γερμανία μέσα σε λίγους μήνες”, εξηγεί ο Stöcker, ο οποίος λέει: “Υπάρχουν αρκετοί γιατροί, δεν χρειάζεται να νοικιαστεί ένα μεγάλο γυμναστήριο, αλλά στους ανθρώπους μπορεί να χορηγηθεί από τον οικογενειακό τους ιατρό και στη συνέχεια θα είναι σε δύο ή τρεις μήνες άνοσοι σε αυτήν την ασθένεια.”

Ενημερωμένος από τον Μάιο λοιμωξιολόγος-σύμβουλος της κυβέρνησης

Τον Μάιο του 2020, ο Stöcker είχε ήδη ανακοινώσει τα αποτελέσματά του στον λοιμωξιολόγο Christian Drosten από το Charité του Βερολίνου, έναν από τους συμβούλους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ.

Η έκθεση ανέφερε μια φερόμενη απάντηση μέσω email από τον Drosten: “Γενικά μπορώ να καταλάβω το πείραμά σας, αλλά φυσικά πρέπει να έχετε κατά νου ότι η παραγωγή αντιγόνου μέσω εμβολίου πληροί πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας εάν θέλετε να πουλήσετε το εμβόλιο”.

Σύμφωνα με τον Stöcker, το Charité επιβεβαίωσε “ότι αυτό το αντιγόνο που έχω δημιουργήσει είναι ικανό να εξουδετερώσει τον ιό”.

Αλλά: Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich, το οποίο είναι υπεύθυνο για την έγκριση εμβολίων στη Γερμανία, αμφιβάλλει προφανώς για τα αποτελέσματά του.

Και όχι μόνο αυτό: Οι αρχές έχουν υποβάλει ακόμη καταγγελία εναντίον του, λέγεται.

Σύμφωνα με τον Spiegel, η Κρατική Υπηρεσία Κοινωνικών Υπηρεσιών υπέβαλε επίσης καταγγελία επειδή δεν μπορεί να αποκλειστεί “ότι η περαιτέρω παρασκευή και οι εμβολιασμοί θα μπορούσαν να θέσουν σοβαρά σε κίνδυνο την υγεία των ατόμων”.

Εν ολίγοις: Ο Stöcker δεν ακολούθησε την πεπατημένη, γι’ αυτό η ασφάλεια του δραστικού συστατικού του είναι αμφίβολη.

Η εισαγγελία του Lübeck εξετάζει τώρα ποινική δίωξη εναντίον του – ο Spiegel παραθέτει από την έρευνα: “Λέγεται πως παρήγαγε ένα αντιγόνο κατά του SARS-CoV2 χωρίς την απαιτούμενη άδεια και στη συνέχεια το χορήγησε στον εαυτό του και σε άλλους ανθρώπους χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδειες”.

Είναι ο εφευρέτης ένοχος ή πραγματικά φορέας ελπίδας; Οι αρχές εξετάζουν τώρα το πρώτο.

Εν τω μεταξύ, ο Stöcker ελπίζει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες θα αναζητήσουν συνεργασία μαζί του. Ακολουθεί συνέχεια.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.