Γιατρός του Μονάχου θέλει να νομιμοποιήσει την κάνναβη

Το “Νομιμοποιήστε την κάνναβη” δεν είναι ένα από τα συνθήματα που περιμένει να ακούσει κανείς από το CSU. Ο Hans Theiss, ιατρός και αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CSU στο δημοτικό συμβούλιο, τάχθηκε τώρα υπέρ της ελεγχόμενης διανομής του φαρμάκου.

Ο Γιατρός του Μονάχου κ. Hans Theiss βλέπει την κάνναβη “στην ίδια κατηγορία” με το αλκοόλ

“Εγώ προσωπικά δεν το χρειάζομαι, αλλά να ζητήσω γι’ αυτό την απαγόρευση;” γράφει ο Theiss στη σελίδα του στο Facebook. Βλέπει την κάνναβη, σε αντίθεση με τα σκληρά ναρκωτικά όπως η κοκαΐνη και η αμφεταμίνη, περίπου “στην ίδια κατηγορία” με το αλκοόλ.

Λιγότερες εισφορές κοινωνικής ασφάλισης για οικογένειες στη Γερμανία

Σύμφωνα με τον Theiss, η νομιμοποίηση της κάνναβης θα πρέπει να γίνει υπό αυστηρούς όρους και αρχικά για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το φάρμακο θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για αγορά μόνο από την ηλικία των 18 ετών και άνω και μόνο σε καταστήματα με άδεια. Η ποιότητα της ουσίας πρέπει να ελέγχεται και η δοκιμή να παρακολουθείται επιστημονικά.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.