Γιγαντιαία αράχνη σε κουτί μπανάνας στη Βαυαρία!

Ένας υπάλληλος σούπερ μάρκετ από το Schönberg της Κάτω Βαυαρίας βρήκε μια γιγαντιαία αράχνη σε ένα κιβώτιο με μπανάνες. Υπήρχε η υποψία ότι επρόκειτο για ένα πολύ δηλητηριώδες είδος. Εν τω μεταξύ, είναι διαθέσιμο το αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα.

Όπως επιβεβαίωσε το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα του Deggendorf σε συνέντευξή του στην ANTENNE BAYERN, η αράχνη που βρέθηκε είναι μια θηλυκή Heteropoda venatoria.

Είναι περίπου το ίδιο δηλητηριώδες με τις σφήκες και ο κίνδυνος για τον άνθρωπο θα ήταν επομένως μικρός, προσθέτει εκπρόσωπος της αστυνομίας. Μόνο το δάγκωμα της αράχνης μπορεί να είναι επώδυνο.

Την Παρασκευή, 13 Μαΐου, ο διευθυντής του σούπερ μάρκετ στο Schönberg παρέδωσε την αράχνη στην αστυνομία. Το ζώο τέθηκε υπό τη φροντίδα των αστυνομικών και έχει ήδη μεταφερθεί στο ζωολογικό κήπο του Straubing. Εκεί ζει τώρα σε ένα χώρο κατάλληλο για το είδος του.

Αν η αράχνη όντως ήρθε στο σούπερ μάρκετ με τις μπανάνες, τότε σύμφωνα με την αστυνομία οι μπανάνες προέρχονταν από τη Νοτιοανατολική Ασία. Αυτή είναι η φυσική περιοχή εξάπλωσης των αραχνών.

Πηγή: www.antenne.de | Φωτογραφία: Polizeiinspektion Deggendorf

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης