Γνωρίζουμε τον Δρ. Δημήτριο Μπακόλα ιατρό στη Γερμανία

Ο Δρ. Δημήτριος Μπακόλας, με καταγωγή από τον Νόμο Πρεβέζης στην Ήπειρο, ουρολόγος με ιατρείο στο Ludwigshafen/Rhein, είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής για τις εκδηλώσεις του επετειακού έτους 2021.

Τον Οκτώβριο του 2019 εκλέχθηκε πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Schwetzingen. Εν συνεχεία, τον Νοέμβριο έλαβε μέρος στην συνάντηση του δικτύου Ελληνικών Συλλόγων και Φορέων Ρήνου-Νέκαρ και ασχολήθηκε ήδη ενεργά με την εκδήλωση του Μαρτίου 2021 „Ξεσηκωμός για την Ελευθερία“.

Επόμενος σημαντικός σταθμός στην έως τώρα πορεία του είναι η καταληκτήρια εκδήλωση του επετειακού έτους 2021 τον Απρίλιο 2022.

Οι λόγοι που τον ώθησαν στο βήμα αυτό είναι, μεταξύ άλλων, διότι θεωρεί ότι πάντα μπορεί να βελτιωθεί κανείς σαν άτομο αν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία στην κοινωνία και παράλληλα να βελτιώσει την ίδια την κοινωνία.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μπακόλα, η κοινωνία μας χρειάζεται την δύναμη και τον ιδεαλισμό των νέων μας για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές της προκλήσεις.

Λίγα λόγια για την πόλη στην οποία κατοικεί ο Δρ. Μπακόλας: Η μητροπολιτική περιοχή του Ρήνου Νέκαρ ορίζεται από τη συμβολή των ποταμών Ρήνου και Νέκαρ, όπου βρίσκονται τρεις μεγάλες και σημαντικές πόλεις: η Χαϊδελβέργη, το Μάνχαϊμ και το Λουντβιγκσχάφεν.

Στην περιοχή αυτή, που συμπεριλαμβάνει εδάφη τριών κρατιδίων, της Βάδης-Βυρτεμβέργης, της Ρηνανίας-Παλατινάτου και της Έσσης, κατοικούν 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι και κατά προσέγγιση 10.000 Έλληνες. Κάθε πόλη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά.

Η Χαϊδελβέργη με την αύρα του γνωστού Πανεπιστημίου, το Ludwigshafen ως η βιομηχανική και οικονομική καρδιά της Ρηνανίας-Παλατινάτου και το Μάνχαϊμ ως το ιστορικό κέντρο της Μητροπολιτικής Περιοχής του Ρήνου-Νέκαρ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δρ. Μπακόλα για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε, την ενεργή του δράση στα πλαίσια της εκδήλωσης του επετειακού έτους 2021 και του ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή συνέχεια σε κάθε του δραστηριότητα!

Στοιχεία επικοινωνίας

Bahnhofstr. 3
67059 Ludwigshafen

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.