Γραμμή επικοινωνίας κορωνοϊού της Βαυαρίας

Πού μπορούν οι πολίτες της Βαυαρίας να απευθυνθούν με ερωτήματα σχετικά με τον κορωνοϊό;

Για όλους όσους έχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα ή απορίες σχετικά με θέματα κορωνοϊού, η βαυαρική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια γραμμή επικοινωνίας για όλους τους πολίτες.

Μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στον αριθμό 089/122 220. Οι ώρες επικοινωνίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 6 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ. έως 3 μ.μ.

Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας είναι το κεντρικό σημείο επαφής για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν στον κορωνοϊό. Οι κλήσεις των ενδιαφερόμενων προωθούνται βάσει θεμάτων σε συγκεκριμένους τομείς αρμοδιοτήτων.

Εδώ, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να θέσουν όλες τους τις ερωτήσεις σχετικά με τους τομείς που επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή ζωή, για παράδειγμα θέματα υγείας, περιορισμούς επαφής ή φροντίδα παιδιών και θέματα σχολείου, βοηθήματα έκτακτης ανάγκης και να βρουν υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.