Ιστορίες
Εικόνες
&
του τόπου μας

Διαφήμισε τον τόπο σου!

Το GRland.info προσκαλεί όλους τους αναγνώστες του, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να συμμετέχουν με μια ιστορία τους που σαν φόντο να έχει τον τόπο τους.

Σκοπός της παρουσίασης είναι η προώθηση του πολιτισμού της Ελλάδας μας μέσω της εκάστοτε περιοχής, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής ενός μικρού κειμένου παρουσίασης του τόπου του καθενός.

Στόχος μας: Να γνωρίσουμε όλοι καλύτερα τη χώρα μας μέσα από μία σειρά αφηγήσεων, εμπειριών και προτάσεων των αναγνωστών μας. Κάθε ιστορία από κάθε γωνιά του τόπου μας είναι ευπρόσδεκτη!

Και μην ξεχνάτε: Η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.

Ιστορίες και εικόνες του τόπου μας

Προώθησε τον τόπο σου, ανάδειξε διάφορους τομείς του τοπικού σου πολιτισμού και χτίσε γέφυρες επικοινωνίας με συμπατριώτες μας από άλλα μέρη της όμορφης Ελλάδας μας

Οι ιστορίες θα συμπεριληφθούν σε ένα μεγάλο αρχείο προσφορών ιστοριών ανοιχτό και προσβάσιμο στους αναγνώστες και το κοινό μας. Επιλεγμένες ιστορίες θα ανεβαίνουν στο www.GRland.info.

Μην φοβάσαι, δεν χρειάζεται εξειδικευμένα μέσα. Εξοπλίσου με μεράκι και όρεξη και μαζί με το κινητό σου τηλέφωνο μπορείς να έχεις ένα άριστο αποτέλεσμα. Επίσης, μην σε απασχολούν συντακτικά και ορθογραφικά λάθη, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας με πολλούς τρόπους. Είτε με email είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook είτε μέσω WhatsApp ή Viber. Περισσότερα θα βρεις στο τέλος της σελίδας στην ειδική στήλη (επικοινώνησε μαζί μας).

Μέρος μπορούν να λάβουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας κτλ. Οι ιστορίες, εφόσον πληρούς τις προϋποθέσεις, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και στα Social Media.

Σημείωση: Το υλικό που θα μας αποστείλεις πρέπει να ανήκει σε εσένα ή να έχεις λάβει άδεια προς χρήση αυτού.

Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

- Οδυσσέας Ελύτης

Step 1
Επικοινωνία

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε καθοδηγήσουμε.

Step 2
Αποστολή

Στείλε μας τις φωτογραφίες & το κείμενό σου.

Step 3
Δημοσίευση

Ανάρτηση στο No1 ελληνικό μέσο της Ομογένειας.

GRland Project: Ιστορίες και εικόνες του τόπου μας

Το GRland.info, προσκαλεί όλους τους αναγνώστες του, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να συμμετέχουν με μια ιστορία τους που σαν φόντο να έχει τον τόπο τους. GRland Project: Ιστορίες και εικόνες του τόπου μας

GRland Contact

Επικοινώνησε μαζί μας

Δες επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.