Απίστευτο: Γυναίκα διανύει 1600χλμ την ημέρα για τη δουλειά της

Η καθημερινή της διαδρομή είναι απλά 800 χιλιόμετρα: η Giuseppina Giuliano μετακινείται καθημερινά στη δουλειά της, σηκώνεται στις 3.30 π.μ. και επιστρέφει στο σπίτι της στις 11 μ.μ.

Η 29χρονη γυναίκα από τη Νάπολη καλύπτει συνολικά 1600 χιλιόμετρα. Πρέπει να διανύει καθημερινά 800 χιλιόμετρα για να φτάσει στο χώρο εργασίας της στο Μιλάνο.

Η Bild αναφέρθηκε πρώτη στην υπόθεση, η οποία είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά: η 29χρονη σηκώνεται νωρίς το πρωί στις 3.30 π.μ. και δεν επιστρέφει στο σπίτι μέχρι τις 11 μ.μ.. Έτσι, βρίσκεται στο σπίτι συνολικά μόνο 4,5 ώρες.

Το ταξίδι με το τρένο που κάνει κάθε μέρα διαρκεί επομένως τέσσερις ώρες και είκοσι λεπτά. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Giorno, ο λόγος της μακράς μετακίνησής της είναι το υψηλό κόστος του ενοικίου στο Μιλάνο, το οποίο είναι υψηλότερο από το μηνιαίο μισθό της.

Όσον αφορά το κόστος, το ταξίδι με το τρένο είναι λιγότερο δαπανηρό. Και η νεαρή γυναίκα εξοικονομεί το ενοίκιο και με άλλους τρόπους, ζώντας σήμερα με τους γονείς της, αναφέρει ακόμη η εφημερίδα Bild.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να βάλει στην άκρη κάποια από τα χρήματα που κερδίζει.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα υπολογίζει ότι ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στο Μιλάνο θα κόστιζε σήμερα περίπου 1800 ευρώ το μήνα.

Πρόβλημα: Ο μισθός της είναι σήμερα 1165 ευρώ. Σήμερα θα πρέπει να πληρώνει “μόνο” περίπου 400 ευρώ το μήνα για τα εισιτήρια του τρένου.

Μια μέρα, ωστόσο, ελπίζει να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρό της να αποκτήσει το δικό της διαμέρισμα στην πόλη της μόδας.

Ελπίζει ειλικρινά ότι στο εγγύς μέλλον θα μπορέσει επιτέλους να απολαύσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο πριν και μετά τη δουλειά.

Η τρέλα της έγινε επίσης viral στην Ιταλία και έγινε πρωτοσέλιδο. Ο 29χρονη δήλωσε στην εφημερίδα Il Giorno: “Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση προσοχή”.

Η δουλειά της δεν την αγχώνει, συνέχισε να διαβεβαιώνει. Ούτε το καθημερινό ταξίδι με το τρένο.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.