Γυναίκα στη Βαυαρία κέρδισε το λαχείο αξίας 1,2 εκατομμυρίων

“Είναι αλήθεια αυτό”: Γυναίκα από τη Βαυαρία κερδίζει 1,2 εκατομμύρια στο λαχείο – και θέλει να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της…

Τρίτη νίκη εκατομμυρίων φέτος στη Βαυαρία: στο παιχνίδι 6aus49, μια γυναίκα από την Κάτω Φραγκονία κέρδισε 1.230.208,30 ευρώ.

“Παίζω τόσα χρόνια, ελπίζοντας και προσευχόμενη κάθε φορά ότι κάποια μέρα θα έρθει μια μεγάλη νίκη”, αποκαλύπτει η νικήτρια σε συνέντευξή της στην Κρατική Διοίκηση Λοταρίας και Καζίνο.

Νωρίς το πρωί, συνέκρινε τον λαχνό της με τους αριθμούς της λοταρίας στην εφημερίδα, είπε. “Πρέπει πρώτα να δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου και να χωνέψω αργά τα νέα”.

Κέρδος στο Λόττο στην Κάτω Φραγκονία: η γυναίκα θέλει να εκπλήξει τον σύζυγό της με εκατομμύρια

Σύμφωνα με το Lotto Bayern, ήθελε απλώς να αγοράσει ένα δώρο για το εγγόνι της και στη συνέχεια αποφάσισε αυθόρμητα να αγοράσει ένα λαχείο αξίας 45,85 ευρώ.

Και με μεγάλη επιτυχία. “Είναι αλήθεια αυτό;” Δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της.

“Έχω μια σπουδαία οικογένεια, είμαι παντρεμένη εδώ και πολύ καιρό, έχω παιδιά και εγγόνια. Τα πάμε καλά. Μόνο που τα χρήματα είναι λίγα και μας ανησυχούν. Γι’ αυτό ο σύζυγός μου εξακολουθεί να εργάζεται”.

Μέχρι στιγμής, λέει, κανείς δεν γνωρίζει για τα κέρδη της- η ίδια εξακολουθεί να χαίρεται σιωπηλά. Μόλις τα χρήματα μπουν στο λογαριασμό, θέλει να του κάνει έκπληξη και να του πάρει έτσι τις χρηματικές του ανησυχίες. Μέχρι τότε, παραμένει σιωπηλή.

Φέτος είναι η τρίτη κλήρωση που κερδίζει η Βαυαρία.

Η Βαυαρία απέκτησε 31 νέους εκατομμυριούχους το 2022. Αυτό αποτελεί ρεκόρ στο κρατίδιο και ευλογία για τα κρατικά ταμεία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.