Ο Holetschek επικρίνει την κυβέρνηση για το καθεστώς εμβολιασμού

Ο υπουργός Υγείας της Βαυαρίας Klaus Holetschek κατηγόρησε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ότι ενημερώνει ανεπαρκώς τους πολίτες σχετικά με τις νομικές ρυθμίσεις για την κατάσταση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο Holetschek δήλωσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση “ξεχνά να ενημερώσει τον πληθυσμό σε κρίσιμα χρονικά σημεία”.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει η απειλή ενός “αυτοκαταστροφικού χάους της πανδημίας το φθινόπωρο, το οποίο θα αναστατώσει και θα επιβαρύνει τους ανθρώπους”.

Ο Holetschek αναφέρθηκε σε έναν κανονισμό του νόμου για την προστασία από τις λοιμώξεις. Σύμφωνα με αυτόν, από την 1η Οκτωβρίου, μόνο η απόδειξη τριών εμβολιασμών ή δύο εμβολιασμών και ενός πιστοποιητικού ανάρρωσης θα μετράει ως πλήρης εμβολιαστική προστασία.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, απαιτούνται μόνο δύο πιστοποιητικά.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί μόνο δύο φορές μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουν ότι από τον Οκτώβριο δεν θα θεωρούνται πλέον πλήρως εμβολιασμένοι.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.