Η απόφαση δικαστηρίου του Weilheim για μάσκες προκαλεί αντιδράσεις

Μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του δικαστηρίου του Weilheim σχετικά με την απαίτηση χρήσης μάσκας στο σχολείο, η εισαγγελία εξετάζει αρκετές αναφορές εναντίον της αρμόδιας δικαστού.

“Έχουμε ξεκινήσει προκαταρκτικές έρευνες, διότι υπήρξαν αρκετές καταγγελίες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Μονάχου ΙΙ στο γερμανικό πρακτορείο Τύπου.

Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί εάν αυτές οι προκαταρκτικές έρευνες θα μετατραπούν σε επίσημη έρευνα ή εάν θα σταματήσουν.

Στη Θουριγγία, η Εισαγγελία της Ερφούρτης εξετάζει επίσης εάν, μετά από μια παρόμοια αμφιλεγόμενη απόφαση στη Βαϊμάρη και μετά από αρκετές καταγγελίες σχετικά με φερόμενη διαστρέβλωση του νόμου, είναι απαραίτητες οι έρευνες κατά του αρμόδιο δικαστή.

Το οικογενειακό δικαστήριο του Weilheim της Άνω Βαυαρίας, απελευθέρωσε ένα παιδί από την υποχρέωση να φορά μάσκα στο σχολείο του μετά από αγωγή που υπέβαλαν οι γονείς στα μέσα Απριλίου.

Στην απόφαση αυτή, το δικαστήριο διέταξε ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν θα πρέπει πλέον να απαιτεί από το παιδί να φορά μάσκα στο σχολείο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.