Η Bosch προχωρά σε επένδυση για την κατασκευή ημιαγωγών

Στην περεταίρω ενίσχυση μιας νέας μονάδας παραγωγής ημιαγωγών θα προχωρήσει η Robert Bosch GmbH προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος τροφοδοσίας που έχει δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά με αποτέλεσμα τις σοβαρές καθυστερήσεις στις γραμμές παραγωγής όλων των εταιριών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα επενδυθούν περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δοθεί λύση στη συνεχιζόμενη έλλειψη ημιαγωγών που οδηγεί σε διακοπές την παραγωγή όλων των προϊόντων, από οχήματα μέχρι προσωπικούς υπολογιστές και ηλεκτρικά εργαλεία.

Η επένδυση αυτή από την Bosch αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022 και αφορά τόσο τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Γερμανία (Δρέσδη και Ρέτλινγκεν), όσο και αυτές που λειτουργούν στη Μαλαισία.

Το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας του εργοστασίου της εταιρείας στη Δρέσδη, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο και είχε ένα αρχικό κόστος επένδυσης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της εταιρείας και θα ενισχυθεί μέσα στο 2022, αυξάνοντας και τις θέσεις εργασίας της εταιρείας κατά 150 στη Γερμανία.

Πηγή

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.