Η CSU επιθυμεί αποτελεσματικότερους εμβολιασμούς στα σχολεία

Σε μια πρότασή του, το CSU στο Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου απαίτησε έναν πιο αποτελεσματικό εμβολιασμό κατά του Covid στα σχολεία, στο πλαίσιο του οποίου οι μαθητές θα εμβολιάζονται κατά του ιού ακόμη και αν υπάρχει μόνο η συγκατάθεση των γονέων, ακόμα κι αν δεν μπορούν να είναι παρόντες στον εμβολιασμό.

Το CSU δικαιολογεί την πρότασή του λέγοντας ότι κάθε εμβολιασμός μετράει στην καταπολέμηση της πανδημίας και ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες, αρκεί να έχει το σχολείο μόνο τη συγκατάθεση των γονέων.

Δεδομένου ότι συχνά οι κηδεμόνες δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο για το ραντεβού εμβολιασμού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το δυναμικό των γονέων που επιθυμούν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους δεν αξιοποιείται πλήρως λόγω περιττών εμποδίων.

Επί του παρόντος, πολλά σχολεία στο Μόναχο εξακολουθούν να απαιτούν την παρουσία των γονέων για τον εμβολιασμό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.