Η ΕΕ εγκρίνει το εμβόλιο της Biontech για παιδιά ηλικίας 12-15

Η Επιτροπή της ΕΕ ενέκρινε το εμβόλιο της Biontech / Pfizer για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Με τον τρόπο αυτό, η Επιτροπή ακολούθησε τις συστάσεις του Οργανισμού Φαρμάκων της ΕΕ (EMA).

Ο Επίτροπος Υγείας Κυριακίδης δήλωσε ότι τα κράτη μέλη μπορούν τώρα να επεκτείνουν τις εκστρατείες εμβολιασμού τους ανάλογα. Η προετοιμασία από την εταιρεία Biontech με έδρα το Mainz και τον Αμερικανό συνεργάτη της Pfizer είναι το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που εγκρίθηκε στην Ευρώπη για άτομα κάτω των 16 ετών.

Σύμφωνα με μια μελέτη από επιστήμονες των ΗΠΑ, άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών προστατεύονται με ασφάλεια από την νόσο του Covid 19 μέσω εμβολιασμού. Στη Γερμανία, ωστόσο, η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών δεν έχει ακόμη υποβάλει σύσταση.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.