Η ειδική εκστρατεία “Εμβολιασμός 60+” παρατείνεται κατά μία ημέρα

Η πόλη του Μονάχου έλαβε πίσω 1.000 δόσεις AstraZeneca από τα νοσοκομεία του Μονάχου που δεν είχαν χορηγηθεί εκεί:

Επομένως, η ειδική εκστρατεία “Εμβολιασμός 60+” με το εμβόλιο της AstraZeneca για κατοίκους του Μονάχου άνω των 60 ετών στο Isar Klinikum am Altstadtring παρατείνεται για μια ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι 1.000 κάτοικοι του Μονάχου άνω των 60 ετών μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον πρώτο τους εμβολιασμό την Κυριακή 2 Μαΐου.

Το ραντεβού για τον δεύτερο εμβολιασμό θα γίνει δώδεκα εβδομάδες αργότερα.

Η εγγραφή για τον εμβολιασμό είναι πλέον δυνατή κατόπιν εγγραφής στο BayIMCO στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση “wir-impfen-muenchen.de”.

Μετά την εγγραφή, όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν θα λάβουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο και ένα δελτίο για τα στοιχεία τους μέσω email.

Και οι δύο φόρμες πρέπει να συμπληρωθούν εκ των προτέρων και να τα έχουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί στους στον εμβολιασμό μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Δυστυχώς, άτομα χωρίς ραντεβού και χωρίς τα συμπληρωμένα έγγραφα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για τον εμβολιασμό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.