Η εμπορική έκθεση της Στουτγάρδης αντιμετωπίζει δύσκολα χρόνια

Η πανδημία παραλύει την κλασική εμπορική έκθεση της Στουτγάρδης εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Οι ψηφιακές προσφορές βοηθούν σε περιόδους ανάγκης.

Αλλά δεν είναι το μέλλον – έτσι τουλάχιστον πιστεύουν οι διαχειριστές στην εμπορική έκθεση της Στουτγάρδης.

Στουτγάρδη – Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εμπορικής έκθεσης της Στουτγάρδης Roland Bleinroth, οι ψηφιακές εμπορικές εκθέσεις δεν αποτελούν μόνιμη εναλλακτική λύση. “Η βιομηχανία εμπορικών εκθέσεων δεν μπορεί να ψηφιοποιηθεί πλήρως”, δήλωσε ο Bleinroth στο dpa.

Ωστόσο, η κανονική λειτουργία μπορεί να επεκταθεί στο μέλλον με ψηφιακές προσφορές. Οι εταιρείες ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν πωλήσεις μεταξύ 70 και 90% σε εκδηλώσεις στο διαδίκτυο.

Ο Bleinroth τόνισε ότι η επαφή μεταξύ εκθετών και επισκεπτών είναι σημαντική προκειμένου να ξεκινήσουν κάποιες βασικές συναλλαγές.

Η τελευταία ημέρα της έκθεσης στη Στουτγάρδη ήταν η 1η Μαρτίου του περασμένου έτους. Το πραγματικό τέλος για τη βιομηχανία έκτοτε έγινε φυσικά αισθητό στην οικονομική ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης: “Κατά την πανδημία το 2020 πραγματοποιήσαμε 52 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το σχέδιο, θα είχαμε γράψει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία μας με πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ”.

Η απώλεια για το προηγούμενο έτος υπολογίστηκε σε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι υπεύθυνοι ελπίζουν να μπορέσουν να ξεκινήσουν ξανά με τις πρώτες μικρότερες εμπορικές εκθέσεις με κοινό στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου του έτους.

Ο Kleinroth συνέχισε λέγοντας: “Σχεδιάζουμε μεμονωμένες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι, και ελπίζουμε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά πλήρως από το φθινόπωρο”.

Σίγουρα τότε θα υπάρχει μικρό διεθνές κοινό. Ο κύκλος εργασιών αναμένεται επίσης να είναι φτωχός το 2021.

Φέτος, αναμένεται παρόμοιο αποτέλεσμα με το 2020. “Το επίπεδο όπως αυτό ήταν πριν από την κρίση θα επιτευχθεί το 2023 το νωρίτερο”.

Στήριξε την προσπάθεια μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info: 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.