Η Γερμανία ενισχύει με 1 δισ. ευρώ το σύστημα Υγείας

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας ενέκρινε σχέδιο για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας που προβλέπει την αύξηση μισθών για τους εργαζομένους σε δομές Υγείας, όπως τα γηροκομεία, και τη μείωση των εισφορών για τους φιλοξενούμενους παρόμοιων δομών.

Το πακέτο, που έρχεται μετά από τις επικρίσεις προς το Βερολίνο για τις πιέσεις που δέχθηκαν οι δομές Υγείας από την πανδημία του κορονοϊού, προβλέπει την αύξηση του κατώτατου μισθού για τους εργαζομένους των μονάδων από τον Σεπτέμβριο του 2020, μέσω διαπραγμάτευσης με τους ιδιοκτήτες των μονάδων.

Για το επόμενο έτος, οι εισφορές των Γερμανών φορολογουμένων χωρίς παιδιά θα αυξηθούν κατά 0,1% στο 3,4% του εισοδήματος τους ενώ οι εισφορές για τους φορολογούμενους γονείς θα παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα του 3,05% επί των εισοδημάτων τους.

Πηγή: www.insider.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.