Η Γερμανία φοβάται και θέλει να εφαρμοστούν νέα μέτρα

Ο Υπουργός Καγκελαρίας Helge Braun θεωρεί ότι είναι πιθανό μέσα σε περίπου δύο μήνες ο αριθμός των καθημερινών νέων μολύνσεων να ανέρχεται σε 100.000 και ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης σε 850.

Ο εμπειρογνώμονας του SPD σε θέματα υγείας Karl Lauterbach έγραψε στο Twitter την Κυριακή ότι οι περιορισμοί θα πρέπει πιθανώς να υιοθετηθούν λίγο πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου.

Ο Lauterbach χαρακτήρισε 100.000 μολύνσεις την ημέρα ως καταστροφή. Ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία θα αυξανόταν σε αυτή την περίπτωση και πάλι.

Το πρωί της Κυριακής, το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) ανέφερε 1.387 νέα κρούσματα για τις τελευταίες 24 ώρες. Ο επταήμερος δείκτης επίπτωσης αυξήθηκε σε 13,8.

Επιπλέον, τέσσερις ακόμη άνθρωποι πέθαναν λόγω του κορωνοϊού. Αυτό ανεβάζει τον αριθμό των δηλωθέντων θανάτων σε 91.524, σύμφωνα με το RKI.

Το χαμηλότερο επίπεδο του επταήμερου δείκτη επίπτωσης είχε επιτευχθεί στη Γερμανία στις 6 Ιουλίου με 4,9. Έκτοτε, ο αριθμός των νέων λοιμώξεων ανά 100.000 κατοίκους ανά εβδομάδα αυξάνεται και πάλι.

Πηγή: www.br.de

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.