Η Γερμανία θέλει να μειώσει την ελάχιστη θερμοκρασία στα διαμερίσματα

Οι ενοικιαστές θα πρέπει πιθανότατα να υπολογίζουν σε κάπως ψυχρότερα διαμερίσματα τον ερχόμενο χειμώνα. Για την εξοικονόμηση φυσικού αερίου, ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός Δικτύων της Γερμανίας θέλει να μειώσει τη νόμιμη ελάχιστη θερμοκρασία.

Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Δικτύων, Klaus Müller, τάχθηκε υπέρ της μείωσης της ελάχιστης θερμοκρασίας για την εξοικονόμηση φυσικού αερίου.

Ποια είναι καλύτερη εφαρμογή ταξί στη Γερμανία: Η σύγκρισή μας

“Στο δίκαιο της μίσθωσης υπάρχουν προδιαγραφές σύμφωνα με τις οποίες ο ιδιοκτήτης πρέπει να ρυθμίζει το σύστημα θέρμανσης κατά τη διάρκεια της περιόδου θέρμανσης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ελάχιστη θερμοκρασία μεταξύ 20 και 22 βαθμών Κελσίου.

Η Γερμανία θα μπορούσε να μειώσει προσωρινά τις απαιτήσεις θέρμανσης για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Το συζητάμε αυτό με τους πολιτικούς” δήλωσε ο Müller στην εφημερίδα “Rheinische Post”.

Θα μπορούσε να κάνει κρύο στα διαμερίσματα στη Γερμανία

Επί του παρόντος, το χειμώνα πρέπει να εξασφαλίζεται ελάχιστη θερμοκρασία 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, η Γερμανία θα μπορούσε να μειώσει προσωρινά τις απαιτήσεις για τους ιδιοκτήτες.

Τώρα γίνεται λόγος για μείωση της ελάχιστης θερμοκρασίας σε ένα μέγιστο κατώτατο όριο 18 βαθμών Κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας και 16 βαθμών τη νύχτα.

Ποιοι είναι οι λόγοι;

Η ρωσική ενεργειακή εταιρεία Gazprom μείωσε περαιτέρω τις παραδόσεις φυσικού αερίου στη Γερμανία μέσω του αγωγού Nord Stream στη Βαλτική Θάλασσα το βράδυ της Πέμπτης.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.