Η Göring-Eckardt ζητά τη διακοπή της διά ζώσης διδασκαλίας

Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων, Katrin Göring-Eckardt, ζήτησε περισσότερη προστασία από μολύνσεις από κορωνοϊό στα σχολεία από ό,τι προβλέπεται με το προγραμματισμένο ομοσπονδιακό φρένο έκτακτης ανάγκης.

“Είναι πολύ αργά για να δράσουμε μόνο από έναν δείκτη επίπτωσης της τάξεως του 200 – τότε δεν υπάρχει προστασία ούτε για μαθητές αλλά ούτε και για τους γονείς”, δήλωσε η Göring-Eckardt κατά τη συζήτηση στο Bundestag.

Με την προγραμματισμένη αλλαγή στον νόμο για την προστασία των λοιμώξεων, τα σχολεία σε περιοχές με πάνω από 200 νέες μολύνσεις την εβδομάδα ανά 100.000 κατοίκους δεν θα προσφέρουν διά ζώσης διδασκαλία.

Από μια συχνότητα της τάξεως του 100, θα πρέπει να πραγματοποιούνται δύο τεστ κορωνοϊού την εβδομάδα σε διά ζώσης διδασκαλία.

Η Göring-Eckardt ζήτησε τεστ ακόμη και για χαμηλότερους δείκτες επίπτωσης.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.