Η καγκελάριος Μέρκελ θέλει να περιμένει τη σειρά της για τον εμβολιασμό

Η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν θέλει ειδική μεταχείριση. Όπως πολλοί άλλοι, θέλει να περιμένει υπομονετικά τη σειρά της για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Η καγκελάριος είναι υπομονετική. Όπως είπε η πολιτικός του CDU στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, δεν θέλει και δεν θα έχει ειδική θέση μεταχείριση στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Αντ’ αυτού, πιστεύει ότι είναι σωστό “εκτός από τους ιδιαίτερα ευάλωτους και τους ηλικιωμένους, να προσκαλέσουμε για εμβολιασμό πρώτα ομάδες πληθυσμού που δεν μπορούν να τηρήσουν τις αποστάσεις στην εργασία τους”.

Αυτοί είναι, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικοί και παιδαγωγοί σε παιδικά κέντρα ή σχολεία. “Άνθρωποι που πρέπει να προηγηθούν ατόμων σαν εμένα”, δήλωσε η Μέρκελ.

Φυσικά, δεν θέλει να μολυνθεί από τον ιό και “κάνει πολλά για να τον αποτρέψει”. Η Μέρκελ δεν θέλει να ανατρέψει την ακολουθία εμβολιασμού που έχει ορίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

“Αυτή είναι μια λογική σειρά που θα ήθελα να τηρήσω”, δήλωσε ο καγκελάριος.

Ωστόσο, η 66χρονη δεν θέλει να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Κατά τη γνώμη της, αυτό μάλιστα “δεν είναι απαραίτητο, δεδομένου του συνολικού υψηλού επιπέδου προθυμίας προς εμβολιασμό”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.