Η Lufthansa σημείωσε σημαντική αύξηση των αριθμών κρατήσεων

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, η Lufthansa θέλει να επανενεργοποιήσει 30 έως 50 επιπλέον αεροσκάφη τις επόμενες εβδομάδες. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Hohmeister δήλωσε στις εφημερίδες του ομίλου των μέσων Funke ότι ο αριθμός των κρατήσεων αυξάνεται εδώ και καιρό.

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε μία σημαντική αύξηση. Κατά την πανδημία, η εταιρεία είχε βάλει εκατοντάδες αεροσκάφη στα υπόστεγα. Ο Hohmeister τόνισε ότι η Lufthansa είναι πολύ ευέλικτη στο σχεδιασμό και μπορεί γρήγορα να προσφέρει αρκετές θέσεις.

Ταυτόχρονα, κάλεσε τους πολιτικούς να θέσουν σε λειτουργία το ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού έως τα τέλη Ιουνίου. Απαιτούνται πλέον διεθνή πρότυπα, αλλά βραχυπρόθεσμα, τουλάχιστον στην Ευρώπη, χρειάζονται ομοιόμορφοι κανόνες.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.