Η μπύρα Borussia παρασκευάζεται ξανά στη Γερμανία!

Σύμφωνα με τους θρύλους της BVB, μια διαφημιστική πινακίδα από τη ζυθοποιία Borussia ήταν καθοριστική για το όνομα της ομάδας. Τώρα δύο πολίτες από Ντόρτμουντ αναβιώνουν την cult μπύρα.

Η μπύρα έχει μια ιδιαίτερη ιστορία: σύμφωνα με τον μύθο της BVB, μια διαφημιστική πινακίδα της ζυθοποιίας, η οποία είχε ήδη κηρύξει πτώχευση το 1901, στην ιδρυτική παμπ “Wildschütz” ενέπνευσε το όνομα Borussia Dortmund το 1909.

Τώρα οι δύο πολίτες του Ντόρτμουντ , ο Όλιβερ Γιάγκερ και ο Γιαν-Χένρικ Γκρουζέκι θέλουν να αναβιώσουν το εμπορικό σήμα “Borussia Brauerei” και να επαναφέρουν την μπύρα στην κυκλοφορία ήδη από τις αρχές του νέου έτους.

Το εμπορικό σήμα παρέμενε αδρανές για πολύ καιρό, μέχρι που ο Gruszecki υπέβαλε αίτηση για το δικαίωμα εμπορικού σήματος το 2015 και το εξασφάλισε το 2019 μετά από αρκετές νομικές διαμάχες, δήλωσε ο Jäger στον ραδιοφωνικό σταθμό 91.2.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.