Η MVG Μονάχου δημοπρατεί απολεσθέντα αντικείμενα

Τα πράγματα που αφήνουν πίσω τους οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν κάποια στιγμή: στις 22 Ιουνίου, η MVG θα βγάλει σε πλειστηριασμό τα απολεσθέντα αντικείμενα που δεν έχουν περισυλλεγεί για περισσότερο από έξι μήνες.

Δεν χρειάζεται καν να βγείτε από το σπίτι, μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικές προσφορές από το σπίτι σας: Στις 22 Ιουνίου, η εταιρεία δημόσιων μεταφορών του Μονάχου (MVG) θα βγάλει σε δημοπρασία απολεσθέντα αντικείμενα από το μετρό, τα τραμ και τα λεωφορεία.

Το Tollwood στο Μόναχο ξεκινάει όπως τις παλιές καλές μέρες

Πρόκειται για όλα τα αντικείμενα που περιμένουν στο γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων για περισσότερο από έξι μήνες και δεν έχουν παραληφθεί από τους ιδιοκτήτες τους. Ανάμεσά τους υπάρχουν περίεργα πράγματα όπως ένας βραστήρας αυγών, ένα φωτιστικό οροφής ή μια δωδεκάδα ομπρελών.

Και φυσικά, αυτό που ήταν αναμενόμενο: αμέτρητα ασύρματα ακουστικά και κινητά τηλέφωνα.

MVG Μονάχου: Ηλεκτρονική δημοπρασία στις 22 Ιουνίου 2022

Όλα αυτά τα αντικείμενα θα προσφερθούν σε ζωντανή ηλεκτρονική δημοπρασία που θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από τον οίκο δημοπρασιών Rockmann.

Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν το αργότερο έως τις 21 Ιουνίου (10 π.μ.), διαφορετικά η συμμετοχή δεν θα είναι πλέον δυνατή.

Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν στην τύχη, υπάρχει η δυνατότητα να δουν όλα τα αντικείμενα online – ή επί τόπου μέχρι τις 21 Ιουνίου στο γραφείο απολεσθέντων ακινήτων της MVG στην Elsenheimerstrasse 61.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη διαδικτυακή δημοπρασία απολεσθέντων αντικειμένων της MVG.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.