Η ομοσπονδιακή διάσκεψη μαθητών απαιτεί περισσότερα τεστ

Η ομοσπονδιακή Διάσκεψη Μαθητών ζητά την παγγερμανική υποχρέωση διεξαγωγής τεστ για όλους τους μαθητές κατά την πανδημία του κορωνοϊού.

“Λαμβάνοντας υπόψη τον αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από τη μετάλλαξη του ιού, οι εθελοντικές προσφορές τεστ δεν επαρκούν”, αναφέρει στο συντακτικό δίκτυο της Γερμανίας ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδιακής Διάσκεψης Μαθητών, Dario Schramm.

“Κάθε μαθητής θα πρέπει να υποβάλεται σε τεστ κορωνοϊού στο σχολείο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα δωρεάν. Ο στόχος πρέπει να είναι καθημερινά τεστ το συντομότερο δυνατό.

Οι μαθητές που θα αρνούνται το τεστ κορωνοϊού δεν θα μπορούν να εισέλθουν στην τάξη του σχολείου, αλλά θα πρέπει να παρακολουθούν εξ αποστάσεως διδασκαλία.”

Αυτή η απαίτηση δεν είναι εύκολη για τους εκπροσώπους των μαθητών. “Αλλά το θέμα είναι ότι προσεγγίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το δικαίωμα στην εκπαίδευση και την προστασία της υγείας”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.