Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει εξαιρέσεις για εμβολιασμένα άτομα

Για όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 και για όσους έχουν αναρρώσει, η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις από τους ισχύοντες περιορισμούς επαφής και εξόδου.

Αυτό προκύπτει από ένα έγγραφο που συντονίζεται από την κυβέρνηση, το οποίο ετοίμασε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με τους αρχηγούς των κυβερνήσεων των ομοσπονδιακών κρατιδίων.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι, όσον αφορά τους κανονισμούς εισόδου στη χώρα, την πρόσβαση σε καταστήματα και ορισμένες υπηρεσίες, σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και σε αυτούς που έχουν αναρρώσει θα πρέπει να επιτραπούν οι ίδιες εξαιρέσεις που ισχύουν για άτομα που είναι αρνητικά στον κορωνοϊό σε περιοχές με επταήμερο δείκτη επίπτωσης άνω του 100.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παρέχονται εξαιρέσεις κατά την είσοδο επιβατών από τις λεγόμενες περιοχές μετάλλαξης ιών.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.