Η Στουτγάρδη απαγορεύει επερχόμενες διαδηλώσεις των «Querdenker»

Απαγορεύτηκε η προγραμματισμένη διαδήλωση του κινήματος “Querdenker” στη Στουτγάρδη για τα μέσα Απριλίου.

Μετά από μαζικές παραβιάσεις των κανονισμών της πανδημίας σε μια διαδήλωση το Μεγάλο Σάββατο, η πόλη της Στουτγάρδης θέλει να απαγορεύσει δύο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν καταγραφεί από “πλευρικούς στοχαστές”.

Ο δήμαρχος Frank Nopper το δικαιολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με το γεγονός “ότι οι αιτούντες σε συναντήσεις στο παρελθόν είχαν αποδειχθεί αναξιόπιστοι όσον αφορά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και, ως εκ τούτου, δεν υφίσταται εγγύηση ότι θα τηρηθούν οι όροι της συγκέντρωσης”. Οι δύο διαδηλώσεις είχαν προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου.

Στην πρωτεύουσα της Βάδης-Βυρτεμβέργης, περίπου 15.000 άτομα συγκεντρώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο, κυρίως χωρίς μάσκες και τήρηση ελάχιστων αποστάσεων, και η πόλη αναγκάστηκε να απολογηθεί για τα περιστατικά που σημειώθηκαν. Υπήρξαν περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί σε υπηρεσία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.