Η Τσεχία σχεδιάζει να αυστηροποιήσει τους κανονισμούς εισόδου

Η Τσεχία αυστηροποιεί τους κανονισμούς εισόδου λόγω της ανησυχίας που επικρατεί για την μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης, από τις 9 Ιουλίου όλοι οι ταξιδιώτες θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα ηλεκτρονικό έντυπο εγγραφής, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος την Παρασκευή.

Όσοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει επίσης να υποβάλουν αρνητικό τεστ PCR, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται. Οι λεπτομέρειες του νέου κανονισμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Μέχρι στιγμής, εξακολουθεί να ισχύει ότι η είσοδος από τις λεγόμενες πράσινες χώρες με χαμηλό κίνδυνο, όπως η Γερμανία, είναι δυνατή χωρίς προϋποθέσεις.

Υπάρχει επίσης μια σημαντική αλλαγή από τις 9 Ιουλίου και μετά σε ένα άλλο σημείο:

Ένας ταξιδιώτης θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος 14 ημέρες μετά τη χορήγηση όλων των απαραίτητων δόσεων του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Προηγουμένως, αυτό συνέβαινε ήδη τρεις εβδομάδες μετά τον πρώτο εμβολιασμό.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.