Η TUI επιστρέφει εκατομμύρια κρατικών ενισχύσεων στη Γερμανία

Ο τουριστικός όμιλος της TUI θα επιστρέψει 730 εκατ. ευρώ που είχε λάβει από την κυβέρνηση της Γερμανίας ως κρατική ενίσχυση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία θα αποπληρώσει «αθόρυβα» την ενίσχυση που έλαβε από το Βερολίνο υπό το Ταμείο Οικονομικής Σταθερότητας (WSF) όπως και μέρος κουπονιού ομολόγου που λήγει το 2023.

Σε αντάλλαγμα, η TUI θα πάρει πίσω τα option rights που διακρατά του WSF. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να μειώσει σημαντικά την πιστωτική γραμμή που τη δίνει η κρατική τράπεζα επενδύσεων KfW.

«Η TUI είναι και πάλι σταθερής και κινείται προς μια κερδοφόρα ανάπτυξη» ανέφερε ο επικεφαλής του ομίλου, Σεμπάστιαν Έμπελ.

Πηγή: insider

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.