Η Βάδη-Βυρτεμβέργη θέλει να επιτρέψει τις χριστουγεννιάτικες αγορές

Η Βάδη-Βυρτεμβέργη θέλει να επιτρέψει τις χριστουγεννιάτικες αγορές

Παρά την πανδημία, οι χριστουγεννιάτικες αγορές θα επιτραπεί να πραγματοποιηθούν φέτος στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Αυτό συμφωνήθηκε από το Υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων της Στουτγάρδης, τις δημοτικές κρατικές ενώσεις και τους εκπροσώπους.

Το κρατικό υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι η αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επιστρέψουν σε κάποιο βαθμό στην κανονικότητα. Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί, γι’ αυτό και έχουν συμφωνηθεί σαφείς κανόνες.

Οι επισκέπτες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, να έχουν αναρρώσει ή να έχουν υποβληθεί σε αρνητικό τεστ – οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Εάν η κατάσταση επιδεινωθεί, ο κανονισμός 3G θα αντικατασταθεί από τον κανονισμό 2G (δηλαδή πρόσβαση μόνο για εμβολιασμένους και αναρρώσαντες).

Ένα ωραίο Video από τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Στουτγάρδης (2019)

Δείτε επίσης

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.