Η Βαυαρία χαλαρώνει ελαφρώς τα μέτρα: Οι κανόνες από 28.04.21

Χαλάρωση μέτρων: Ποιοι κανόνες ισχύουν από αύριο 28.04.2021 στη Βαυαρία;

Την Τρίτη, 27 Απριλίου, το υπουργικό συμβούλιο της Βαυαρίας συζήτησε και πάλι σχετικά με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Στη Βαυαρία θα ισχύουν νέοι κανόνες.

Το υπουργικό συμβούλιο της Βαυαρίας αποφάσισε να κάνει τις ακόλουθες προσαρμογές στους κανονισμούς (όλοι ισχύουν από την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021):

  • Ο περιορισμός εξόδου παραμένει σε ισχύ εάν ο δείκτης επίπτωσης είναι άνω του 100 και ισχύει από τις 10 μ.μ. έως τις 5 π.μ.
  • Τα σχολεία θα διατηρούν την εξ αποστάσεως διδασκαλία, εάν ο δείκτης επίπτωσης είναι πάνω από 100.
  • Τα καταστήματα με υπηρεσίες που δεν έρχονται σε επαφή με το σώμα θα επιτρέπεται να ανοίγουν ανεξάρτητα από τον δείκτη επίπτωσης.
  • Τα φυτώρια, τα ανθοπωλεία και τα βιβλιοπωλεία θα επιτρέπεται να ανοίγουν ανεξάρτητα από τον δείκτη επίπτωσης.
  • Οι ζωολογικοί και οι βοτανικοί κήποι θα επιτρέπεται επίσης να ανοίγουν πάνω από δείκτη επίπτωσης 100, αλλά με ένα τρέχον αρνητικό τεστ και κανόνες υγιεινής.
  • Τα παιδιά κάτω των 14 ετών θα επιτρέπεται να ασκούν ανέπαφα αθλήματα σε ομάδες έως 5 παιδιών σε εξωτερικούς χώρους. Οι εκπαιδευτές χρειάζονται αρνητικό τεστ.
  • Τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα άτομα που έχουν αρνητικά τεστ. Παράδειγμα: Όποιος έχει λάβει και τους δύο εμβολιασμούς της Biontech, δεν πρέπει πλέον να προσκομίζει αρνητικό τεστ.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Βαυαρία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.