Η βαυαρική οικονομία απογοητευμένη με τα ψηφίσματα της κυβέρνησης

Στη βαυαρική οικονομία υπερισχύει η κριτική στα ψηφίσματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τις ομοσπονδιακές και κρατικές κυβερνήσεις.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Βαυαρίας (BIHK) είδε “λίγο φως και πολύ σκιά” την Πέμπτη για την οικονομία από τα συγκεκριμένα ψηφίσματα.

Επειδή τα ανοίγματα βασίζονται σε διαρκώς κυμαινόμενες τιμές επίπτωσης, πολλές εταιρείες “χάνουν και απογοητεύονται”, δήλωσε ο Πρόεδρος Eberhard Sasse.

Ο κρατικός διευθυντής της ένωσης ξενοδοχείων και εστιατορίων Dehoga, κ. Thomas Geppert, χαρακτήρισε τα ψηφίσματα αυτά “απογοητευτικά και ακατανόητα”.

“Λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία των τελευταίων μηνών, θεωρούμε αμελές να χαλαρώσουμε τους περιορισμούς επαφής ιδιωτικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε κλειστούς προστατευμένους τομείς”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.