Η υποχρέωση χρήσης μάσκας χαλαρώνει στο Μόναχο!

Η υποχρέωση χρήσης μάσκας στο Μόναχο χαλαρώνει: Όπως ανακοίνωσε η πόλη, από τις 10 Μαρτίου η απαίτηση χρήσης μάσκας εφαρμόζεται στις “καθορισμένες περιοχές συνάντησης στο κέντρο της πόλης του Μονάχου” από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Πριν από αυτό ίσχυε μια γενική υποχρέωση χρήσης μάσκας, δηλαδή όλη την ημέρα, όλο το εικοσιτετράωρο. Η χαλάρωση καθορίζεται επίσης στο νέο γενικό διάταγμα της πόλης του Μονάχου της 9ης Μαρτίου.

Στο Μόναχο απαιτείται μάσκα στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης, συμπεριλαμβανομένων των Sendlinger-Tor-Platz, Rosental μεταξύ Sendlinger Straße και Rindermarkt, Rindermarkt, Viktualienmarkt, Dienerstraße, Schrammerstraße, Landschaftstraße, στα πεζοδρόμια στο Tal, καθώς και στην Schützenstraße και στο υπόγειο του Stachus.

Η απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ στους χώρους συνάντησης εξακολουθεί να ισχύει από τα μεσάνυχτα για όλο το εικοσιτετράωρο.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πως θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.