Αντιεμβολιαστής ιερέας έδιωξε από την εκκλησία όσους φορούσαν μάσκα

Ένας ιερέας σε χωριό της Μεσαράς Ηρακλείου δεν άφηνε τους πιστούς που φόραγαν μάσκα να εισέλθουν στην εκκλησία!

Σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα newshub.gr, τη Μεγάλη Τετάρτη, ο παπάς έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας να μην μπει κανείς στον ναό φορώντας μάσκα!

Όταν κάποιοι αντέδρασαν, τότε τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια κάποιες από τις γυναίκες να φύσουν από την εκκλησία κλαίγοντας!

Όσοι ήταν στην εκκλησία κατέκριναν τον ιερέα για αυτή του την ενέργεια, λέγοντας μάλιστα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση με τον συγκεκριμένο ιερωμένο, σύμφωνα πάντα με το newshub.gr.

Πρόσφατα, ο ίδιος ιερέας είχε κηρύξει… αγώνα κατά του εμβολιασμού. Τότε, εντός της εκκλησίας, ο ιερέας καλούσε το ποίμνιο του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες, ενώ εκτός του ναού, «συμβούλευε» τους συγχωριανούς του να μην εμβολιάζονται.

Πηγή: iefimerida | Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.