Ηλικιωμένη πολίτης τσιμπήθηκε μέχρι θανάτου από μέλισσες!

Hohenmölsen (Σαξονία-Άνχαλτ) – Φρικτή ανακάλυψη κοντά στο Hohenmölsen στην περιοχή Burgenland….

Το πρωί του Σαββάτου, περίπου στις 10, βρέθηκε μια νεκρή γυναίκα σε μονοπάτι χωραφιού νότια του Hohenmölsen.

Ένας αγρότης ειδοποίησε την αστυνομία για τη φρικιαστική ανακάλυψη. Η νεκρή γυναίκα βρισκόταν κοντά σε ένα χωράφι, ενώ στην περιοχή υπήρχαν δεκάδες κυψέλες μελισσών.

Η ταυτότητα της ηλικιωμένης είναι ακόμη άγνωστη, προφανώς πέθανε από τσιμπήματα μελισσών.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας: “Πιθανότατα ήθελε να μαζέψει λουλούδια στην άκρη του χωραφιού όταν δέχθηκε επίθεση και τσιμπήθηκε από πολυάριθμες μέλισσες”.

Η νεκροψία πρέπει τώρα να διευκρινίσει αν η γυναίκα υπέφερε από αλλεργία στο δηλητήριο των μελισσών ή αν υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας: “Ένας γιατρός των επειγόντων περιστατικών βρισκόταν στη σκηνή. Η πιθανή αιτία θανάτου δόθηκε αρχικά ως δηλητήριο μέλισσας ως αποτέλεσμα πολλαπλών τσιμπημάτων”.

Τα αρχικά μέτρα της αστυνομίας για την εξακρίβωση της ταυτότητας της γυναίκας ήταν ανεπιτυχή. “Πήγαμε σε ένα κοντινό γηροκομείο, για παράδειγμα, αλλά η γυναίκα δεν ζούσε εκεί”.

Ο εκπρόσωπος: “Προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε την ταυτότητα, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δήλωση εξαφάνισης”.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης