Ημέρα διαδήλωσης στο Μόναχο: Πλήθη στην Marienplatz – Theresienwiese

Ημέρα διαδήλωσης Στο Μόναχο, πολλά άτομα διαδήλωσαν κατά των περιορισμών λόγω της πανδημίας την Κυριακή. Οι εκδηλώσεις καταγράφηκαν μεταξύ άλλων στην Marienplatz και στην Theresienwiese.

Ο ήλιος έλαμπε ξανά και προσέλκυσε πολλούς ανθρώπους – όχι στις γιορτές του καρναβαλιού που ως γνωστόν ακυρώθηκαν – αλλά στο Μόναχο για να διαδηλώσουν. Οι διαδηλώσεις είχαν καταχωριστεί σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης, συμπεριλαμβανομένης της Marienplatz.

Από τη 1 μ.μ. και μετά, περίπου 200 άτομα διαδήλωσαν κατά των μέτρων του κορωνοϊού με το σύνθημα “Ειρήνη, Χαρά, Ελευθερία, Αυτοπροσδιορισμός”. Μερικοί από τους συμμετέχοντες ήταν μεταμφιεσμένοι, οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες. Σε γενικές γραμμές Ημέρα διαδήλωσης ήταν ήσυχη.

Επίσης, μια παρέλαση αυτοκινήτων ξεκίνησε από την Matthias-Pschorr-Straße μέσω της πόλης προς την Staatskanzlei. Καταγράφηκαν 400 άτομα με 150 αυτοκίνητα που είναι κατά των (υποχρεωτικών) εμβολιασμών. Η αστυνομία συνόδευσε τα οχήματα και υπήρξαν κάποια προβλήματα κυκλοφορίας.

Η μεγαλύτερη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Theresienwiese το απόγευμα της Κυριακής. Το “Maskenball für Grundrechte” (σ. τ. σ.: χορός μασκέ για τα θεμελιώδη δικαιώματα) ξεκίνησε με περίπου 400 συμμετέχοντες. Με καρναβαλική μουσική, ζήτησαν τον τερματισμό των περιορισμών των μέτρων κατά της πανδημίας.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.