Ιππόδρομος Riem στο Μόναχο: Επέτειος 125 χρόνων

Αν πάντα θέλατε να μάθετε κάτι για τους αναβάτες, τους προπονητές τους ή για το άθλημα των ιπποδρομιών, μάλλον δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία από την ξενάγηση στη Λέσχη Ιπποδρομιών του Μονάχου τη Δευτέρα κατά την Ημέρα Ιπποδρομιών Lotto Bayern.

Φέτος, ο σύλλογος γιορτάζει την 125η επέτειο του ιπποδρόμου του στο Μόναχο.

Η ξενάγηση για την επέτειο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. – οι αγώνες γύρω στη 1.45 μ.μ. Κάνουμε μια αναδρομή στην ιστορία του ιπποδρόμου, η οποία είναι πλούσια σε παράδοση.

Ο βασιλιάς Λουδοβίκος Γ’ ήταν συχνός επισκέπτης στον ιππόδρομο του Μονάχου

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε το 1897. Ανάμεσα στους ενθουσιώδεις θεατές ήταν και ο βασιλιάς Λουδοβίκος Γ’, ο οποίος προώθησε την ιπποδρομία.

Ένα από τα κορυφαία γεγονότα, για παράδειγμα, ήταν οι αγώνες του 1972, οι οποίοι όχι μόνο διεξήχθησαν μπροστά από μια νέα κερκίδα, αλλά ήταν επίσης ένας από τους πιο πολύτιμους αγώνες που διεξήχθησαν στη Γερμανία, με χρηματικό έπαθλο 250.000 γερμανικά μάρκα.

Τακτικοί αγώνες διεξάγονται ακόμη και σήμερα

Σήμερα, εξακολουθούν να διεξάγονται οκτώ αγώνες το χρόνο. Ο ιππόδρομος είναι ένας από τους σημαντικότερους της χώρας και φιλοξενεί το δεύτερο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο της Γερμανίας.

Εκτός από την επετειακή κούρσα της Δευτέρας, οι λάτρεις του αθλήματος των αλόγων έχουν φέτος τέσσερις ακόμη ευκαιρίες να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες.

Διεύθυνση: Graf-Lehndorff-Str. 36, 81929 Μόναχο.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.