Ισαάκ Ταταρίδης: Ο προσωπικός σας οικονομικός σύμβουλος

Ισαάκ Ταταρίδης-Isaak Finanz: Έχει έρθει η στιγμή να λάβετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις για εσάς και για την οικογένεια σας ή την επιχείρηση σας;

Θέλετε συμβουλές ή καθοδήγηση για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και για διάφορα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν; Μην αφήνετε τη ζωή σας, τα όνειρα σας και το μέλλον σας στην τύχη. Απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία σύμβουλο διαχείρισης οικονομικών.

Απευθυνθείτε στον κ. Ισαάκ Ταταρίδη (Isaak-Finanz), τον δικό σας προσωπικό και ανεξάρτητο οικονομικό σύμβουλο, τον άνθρωπο που θα φροντίσει να πετύχετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας αποτελεσματικά και γρήγορα.

Εάν ενδιαφέρεστε για αγορά ακινήτου ή σκέφτεστε να προχωρήσετε σε κάποια επένδυση, εάν θέλετε οποιουδήποτε τύπου ασφάλεια ή θέλετε να πάρετε κάποιο δάνειο, είτε θέλετε μια εμπεριστατωμένη οικονομική ανάλυση και βελτίωση της οικονομικής σας διαχείρισης αλλά και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία οικονομικής φύσης, ο κύριος Ταταρίδης με την εταιρεία του, Isaak Finanz, είναι εδώ για σας.

Λίγα λόγια για τον οικονομικό σύμβουλο Ισαάκ Ταταρίδη

Ο κύριος Ισαάκ Ταταρίδης, ποντιακής καταγωγής, γεννήθηκε στο Βελισπίρι της Γεωργίας και διαμένει στο Μόναχο της Βαυαρίας, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ο κύριος Ταταρίδης δηλώνει ειδικός στη μεσιτεία ασφαλίσεων και ειδικός σύμβουλος διαχείρισης για ιδιωτικά νοικοκυριά, από την Ένωση Γερμανικών Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων, IHK.

Από τις αρχές του 2021 έως και για δυο συναπτά έτη εργάστηκε ως οικονομικός σύμβουλος στην εταιρεία TELIS FINANZ AG, στην οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ξεχώρισε και διακρίθηκε για τις επιδόσεις του, παίρνοντας προαγωγή στο ανώτερο επίπεδο TOP LEAGUE, στο οποίο συμμετείχαν τα κορυφαία μέλη τη εταιρείας.

Από τον Απρίλιο του 2023 θα κάνει το προσωπικό επαγγελματικό του ξεκίνημα με την εταιρεία Isaak Finanz, ως ανεξάρτητος οικονομικός σύμβουλος, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε όλους τους Έλληνες της Γερμανίας, σε ιδιώτες αλλά και σε επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του που βρίσκονται.

Ο κύριος Ταταρίδης δηλώνει επίσης εκπρόσωπος της bank2plus για επενδύσεις στην Ελβετία.

Μέσα από την ενδελεχή κατάρτιση και διαρκή ενημέρωση για τις οικονομικές εξελίξεις και με πίστη στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας, όπως ο ίδιος δηλώνει, ο κ. Ταταρίδης, έχοντας τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, προσεγγίζει κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, αναλύοντας την οικονομική κατάσταση, τις φιλοδοξίες, τα όνειρα αλλά και τις ανάγκες κάθε πελάτη-συνεργάτη, καταλήγοντας βήμα-βήμα στην υλοποίηση όλων των στόχων και επιθυμιών του.

Γιατί χρειάζομαι οικονομικό σύμβουλο – Παρεχόμενες υπηρεσίες της Issak Finanz

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι διάφορα ζητήματα οικονομικής φύσεως μας απασχολούν συνεχώς, ενώ ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις και λύσεις σε αυτά.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η πρόσβαση σε αξιόπιστους οικονομικούς επαγγελματίες, όπως ο Ισαάκ Ταταρίδης, συσχετίζεται σε σημαντικό βαθμό με την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των ανθρώπων.

Θέλετε λοιπόν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να αυξήσετε τα έσοδα σας και τη σύνταξη σας, να μειώσετε το κόστος διαβίωσης σας εξοικονομώντας χρήματα ή σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο ακίνητο, να πάρετε δάνειο ή να κάνετε κάποια επένδυση ρισκάροντας τις οικονομίες σας και τους κόπους μια ζωής;

Δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είστε μόνοι σας σε όλα αυτά. Ο οικονομικός σας σύμβουλος, ο Ισαάκ Ταταρίδης είναι δίπλα σας για να σας ενημερώσει, να σας καθοδηγήσει, να σας προστατεύσει, να αναλύσετε μαζί τους στόχους και τις επιθυμίες σας και να σχεδιάσει με ασφάλεια και επιστημονική τεκμηρίωση το μονοπάτι προς την εκπλήρωση τους.

Κάνοντας την οικονομική σας ανάλυση, θα ανακαλύψετε με τον κ. Ταταρίδη τις οικονομικές δυνατότητες και προοπτικές σας, τα κενά που έχετε και πως αυτά θα καλυφθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε μαζί τη βάση πάνω στην οποία θα δουλέψετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που έχετε σαν άνθρωποι, είτε φανερά είτε κρυμμένα στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Οι υπηρεσίες και οι τομείς που εξειδικεύεται ο κύριος Ταταρίδης, όπως ο ίδιος δηλώνει αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων το οποίο θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Συγκεκριμένα παρέχονται συμβουλές και καθοδήγηση για τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Χρηματοοικονομική διαχείριση
  • Golden Visa στην Ελλάδα
  • Ιδιωτική ασφάλιση υγείας
  • Επενδύσεις
  • Δάνεια
  • Διπλασιασμός των συντάξεων
  • Ασφάλειες παντός είδους
  • Φορολογικά κέρδη
  • Απόκτηση ακίνητης περιουσίας
  • Άλλες υπηρεσίες σε συνεννόηση με τον οικονομικό σύμβουλο

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού και ο κύριος Ταταρίδης θα έρθει κοντά σας, σε όποιος μέρος της Γερμανίας και αν βρίσκετε, για μια δια ζώσης συνάντησή ή προγραμματίστε ένα online ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης. Ραντεβού ηλεκτρονικά ΕΔΩ!

Στοιχεία επικοινωνίας

Έχετε εταιρεία/επιχείρηση ή προϊόντα που θέλετε να διαφημιστούν στο GRland.info; επικοινωνήστε μαζί μας!

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.