Ίση μεταχείριση των πολιτών στα γήπεδα της Γερμανίας

Πολιτικοί αθλητισμού της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης τάχθηκαν υπέρ της ίσης μεταχείρισης των εμβολιασμένων, αναρρωμένων και αρνητικά εξετασμένων θεατών στα γήπεδα στο πλαίσιο της συζήτησης για την πανδημία και τα κρούσματα.

“Θεωρώ ότι η διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων, αναρρωμένων ή αρνητικά εξετασμένων θεατών είναι προβληματική για συνταγματικούς λόγους”, δήλωσε ο εκπρόσωπος αθλητικής πολιτικής της κοινοβουλευτικής ομάδας CDU/CSU, Eberhard Gienger, στην εφημερίδα “Augsburger Allgemeine”.

Κατά τη γνώμη του, “οι εμβολιασμένοι, οι αναρρωμένοι ή οι αρνητικά εξετασμένοι θεατές πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα κατά την είσοδό τους στο γήπεδο”, ζήτησε ο πολιτικός του CDU και επικαλέστηκε ενιαίους, παγγερμανικούς κανόνες για την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.