Καγκελαρία: Τα νοσοκομειακά στοιχεία σημαντικά για το μέλλον

Σε συνέντευξή του στο “RTL/ntv”, ο Helge Braun, επικεφαλής της Καγκελαρίας, σχολίασε σημαντικές παραμέτρους που θα είναι σημαντικές στο μέλλον για την καταπολέμηση της πανδημίας.

“Ο αριθμός των νέων λοιμώξεων είναι φυσικά ένας πολύ σημαντικός δείκτης. Επειδή μας λέει σε ποιο σημείο βρίσκεται η πανδημία στη χώρα και πόσο γρήγορα εξαπλώνεται”, δήλωσε ο Braun.

Εκτός από αυτόν τον δείκτη, ο δείκτης επίπτωσης θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντική συνιστώσα, όπως και τα νοσηλευτικά στοιχεία: “Βελτιώσαμε επίσης τη στατιστική καταγραφή του αριθμού των ατόμων που πρέπει να νοσηλευτούν από την πρώτη Αυγούστου.

Λαμβάνουμε αναφορές από τα νοσοκομεία ώστε να μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια: Πόσοι από αυτούς που αρρωσταίνουν πραγματικά αρρωσταίνουν τόσο σοβαρά ώστε να χρειάζονται ενδονοσοκομειακή θεραπεία, και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός δείκτης για το μέλλον. ”

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.