Αποφασιστική καινοτομία στην Amazon πριν από τα Χριστούγεννα

Έρχονται οι μεγάλες ημέρες για ψώνια: Singles Day, Black Friday και Cyber Monday. Οι προσφορές των επόμενων ημερών είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χριστουγεννιάτικα δώρα. Η Amazon εισήγαγε τώρα μια σημαντική καινοτομία.

Για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων αγορών, η Amazon εισήγαγε μια καινοτομία που θα επηρεάσει εκατομμύρια πελάτες.

Ειδικά επειδή τις επόμενες ημέρες έρχονται κάποιες εκπτώσεις στον διαδικτυακό γίγαντα, τα χριστουγεννιάτικα δώρα μπορούν να αγοραστούν σε φθηνές τιμές.

Αυτό συμβαίνει επειδή πλησιάζουν η Singles Day (11 Νοεμβρίου), η Black Friday (25 Νοεμβρίου) και η Cyber Monday (28 Νοεμβρίου).

Ειδικά σε περιόδους πληθωρισμού, τέτοιες εκδηλώσεις είναι κατάλληλες για να αποκτήσετε τα επιθυμητά αντικείμενα σε προσιτή τιμή.

Αλλά για πολλούς πελάτες, η αγορά των μειωμένων προϊόντων αποδεικνύεται προβληματική – τουλάχιστον αυτό συνέβαινε πριν τεθεί σε ισχύ η καινοτομία.

Λόγω του χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ των μεγαπώλησης και των Χριστουγέννων, δεν θα ήταν δυνατή η επιστροφή των πιθανώς λανθασμένα επιλεγμένων δώρων.

Επιστροφές έως το 2023

Ωστόσο, η Amazon δηλώνει τώρα στον ίδιο της τον ιστότοπο ότι “τα περισσότερα προϊόντα που αγοράστηκαν μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου μπορούν να επιστραφούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023”.

Έτσι, όποιος παραγγείλει από τώρα και κατά τη διάρκεια των ημερών των εκπτώσεων μπορεί να χρειαστεί σχεδόν τρεις μήνες για να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.