Καιρός: Ήρθε ο… χειμώνας και πλήττει τη Γερμανία! (Video)

Στο βορρά καταιγίδες, σε ορισμένες περιοχές ισχυρές χιονοπτώσεις, πιο νότια πλημμύρες και σκόνη από τη Σαχάρα!

Ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλη τη Γερμανία: Ο βορράς βυθίζεται σε χιόνι και πάγο, ο Ρήνος ξεχειλίζει από τις όχθες του στην Κολωνία και η άνοιξη ξεμυτίζει στα νοτιοδυτικά: Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η σκόνη της Σαχάρας χρωματίζει τον ουρανό πορτοκαλί-κόκκινο.

Το υπερβολικό κρύο είναι ιδιαίτερα αισθητό στους δρόμους και στις σιδηροδρομικές μεταφορές. Αρκετά φορτηγά και αυτοκίνητα δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τις χιονοπτώσεις και τους εξαιρετικά ολισθηρούς δρόμους και κόλλησαν.

Αρκετά ατυχήματα αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στη Κάτω Σαξονία και τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η σιδηροδρομική κυκλοφορία περιορίστηκε σοβαρά σε ορισμένες περιπτώσεις, επειδή οι εναέριες γραμμές και τα συστήματα σημάτων πάγωσαν.

Στο βορρά οι άνεμοι έφτασαν έως και 85 χιλιόμετρα την ώρα.

Δεδομένων των συνθηκών της τρέχουσας καιρικής κατάστασης, ισχύει λοιπόν ό,τι και για την καταπολέμηση της πανδημίας: Μείνετε σπίτι!

Video

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου πρώτός.

Στήριξε την προσπάθειά μας, μπορείς!

Εσύ, το ελληνικό κοινό της Ομογένειας, είσαι η δύναμή μας. Αρκεί ένα μονάχα κλικ για να στηρίξεις την προσπάθεια μας. Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου.

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.