Kaizen Gaming: Στην 6η θέση της λίστας Best Workplaces

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα, κατακτά τον τίτλο του Best Place to Work και εντάσσεται στη λίστα Best Workplaces 2021, ξεχωρίζοντας για το άριστο εργασιακό περιβάλλον, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κατηγορία «πάνω από 250 εργαζόμενοι» σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του οργανισμού Great Place to Work.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kaizen Gaming είχε ανταποκριθεί με επιτυχία στη δοκιμασία του Trust Index© σύμφωνα με την πρότυπη αξιολόγηση της μεθοδολογίας του Great Place to Work το περασμένο έτος, κατακτώντας τη σχετική πιστοποίηση που την ανέδειξε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες για την συστηματική επένδυσή της στη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της έρευνας και της διαγωνιστικής διαδικασίας, η ίδια απέσπασε υψηλή βαθμολογία και αξιολογήθηκε στους κεντρικούς άξονες που επικεντρώνονται στη διαδικασία προσλήψεων, την πολιτική ενημέρωσης, τις δράσεις εορτασμού, τις ανταποδοτικές παροχές καθώς και στις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε καθόλη τη διάρκεια της επιρροής του Covid-19.

Η διάκριση αυτή πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τη στρατηγική της επένδυση στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, γεγονός μάλιστα που έχει συμβάλει στη συνεχή ενδυνάμωση της ηγετικής της θέσης στην Ελλάδα καθώς και της εξωστρέφειάς της στο διεθνές περιβάλλον.

Η Kaizen Gaming φροντίζει τα τελευταία χρόνια για τον συνεχή εμπλουτισμό εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων που στόχο έχουν την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της, υλοποιώντας παράλληλα δράσεις που ενισχύουν την αλληλεπίδραση και την ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση, διασφαλίζοντας ένα άριστο ομαδικό κλίμα που ενθαρρύνει την παραγωγικότητα και την απελευθέρωση των δυνατοτήτων των εργαζομένων της.

Σε δήλωσή της η κα. Αλεξάνδρα Λόη, HR Director της Kaizen Gaming σημείωσε « Ευχαριστούμε από καρδιάς την επιτροπή αξιολόγησης καθώς και τους 791 Kaizeners, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, χαρίζοντας στην Κaizen Gaming ακόμη μια υπερήφανη στιγμή στην ιστορία της.

Το να αποτελείς πρότυπο εργασιακού περιβάλλοντος είναι ένα εγχείρημα που απαιτεί συνεχείς προσπάθειες και συνεργατική προσέγγιση σε ό,τι και να κάνεις.

Παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις που μας επέβαλε η πανδημία, καταφέραμε όχι μόνο να διασφαλίσουμε το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας αλλά κυρίως να διαφυλάξουμε την ευημερία όλων των μελών μας ανεξαιρέτως.

Για εμάς παραμένει πάντα προτεραιότητα η αξία #PeopleFirst και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό να ενθαρρύνουμε τη διαρκή εξέλιξη, να καλωσορίζουμε τη συμπερίληψη και να εμπνέουμε τη θετική αλλαγή, μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν σταματά να προσφέρει ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας.»

Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2021 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας.

Η λίστα Best Workplaces Hellas 2021 χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες μεγέθους: στις 10 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 250 εργαζόμενους, στις 10 καλύτερες εταιρείες με 50 έως 250 εργαζόμενους και στις 5 καλύτερες εταιρείες με 20 έως 49 εργαζόμενους.

Σχετικά με το Great Place to Work

Το Great Place to Work® σήμερα συνεργάζεται ετησίως με περί τις 8.000 εταιρείες σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες απασχολούν πάνω από 15 εκατομμύρια εργαζομένους.

Αυτές οι συνεργασίες εμπλουτίζουν και διευρύνουν συνεχώς τη μοναδική μας εξειδίκευση, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας συγκριτικών εκθέσεων (benchmarking) για το εργασιακό περιβάλλον σε διάφορους κλάδους, καθώς και της δημιουργίας βάσεων δεδομένων με τις καλύτερες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.

Λίγα λόγια για την Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 850 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 260 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας.

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, την Ασφαλή Ψυχαγωγία και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 35.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών σε όλες τις χώρες δραστηριοποιησης της, ενώ με την πρωτοβουλία «Try This At Home» ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας επισκεφθείτε το www.kaizengaming.com.

Για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας επισκεφθείτε το www.iroes.gr ενώ για τη δράση Try This At Home μπορείτε να μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Kaizen Gaming Best
Kaizen Gaming

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.