Η κακοκαιρία προκάλεσε χάος αποσκευών στο αεροδρόμιο Μονάχου

Μετά την κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας, χιλιάδες βαλίτσες εγκλωβίστηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Οι επιβάτες της Lufthansa επηρεάζονται ιδιαίτερα. Μένει να δούμε αν τα προβλήματα παράδοσης θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Οι χειμερινές διακοπές είναι προ των πυλών, η προσμονή είναι μεγάλη. Φυσικά, πολλά πράγματα πρέπει να είναι στις αποσκευές: δώρα για συγγενείς, εξοπλισμός για εκδρομές ή τουλάχιστον ένα κομψό ντύσιμο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αλλά το αν όλα αυτά τα αντικείμενα θα φτάσουν πράγματι στον προορισμό τους, μένει να το δούμε.

Τουλάχιστον προς το παρόν, εξακολουθούν να συσσωρεύονται πολλές βαλίτσες στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ένας λόγος: Η κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας διέκοψε την αεροπορική κυκλοφορία. Η Lufthansa, η οποία εκτελεί ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό πτήσεων στην περιοχή Erdinger Moos, επηρεάζεται σοβαρά.

Η κακοκαιρία και οι πολλές αναρρωτικές άδειες ευθύνονται

Αρκετές εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή, και οι επιβάτες έκαναν, αν ήταν δυνατόν, νέες κρατήσεις.

Ωστόσο, οι βαλίτσες συχνά δεν κατάφερναν να επιβιβαστούν στα νέα αεροσκάφη. Αυτό οφειλόταν εν μέρει στις καιρικές συνθήκες, αλλά και στα προβλήματα στελέχωσης, τα οποία επιδεινώθηκαν από τις ασθένειες.

Όλα αυτά οδήγησαν τελικά στο να “εγκλωβιστούν” και πάλι χιλιάδες βαλίτσες στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Ο ακριβής αριθμός δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά.

Εδώ και μέρες, οι αποσκευές ταξινομούνται και, αν είναι δυνατόν, παραδίδονται στους επιβάτες – εντός και γύρω από το Μόναχο ή ακριβώς εκεί όπου πέταξαν.

“Εργαζόμαστε με πλήρη ταχύτητα για το θέμα αυτό”, διαβεβαιώνει εκπρόσωπος της Lufthansa.

Συμβουλεύει επίσης να αναφέρετε πάντα την απώλεια μιας αποσκευής το συντομότερο δυνατό μέσω της ιστοσελίδας της αεροπορικής εταιρείας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.