Κακοκαιρία: Επίπεδο 4 σε Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία-Δυτική Πομερανία

Σύμφωνα με την DWD, οι καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως μια λωρίδα από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και τη Βόρεια Ρηνανία-Παλατινάτο έως το Βρανδεμβούργο και τη Δυτική Πομερανία.

Ωστόσο, η ακριβής θέση των καταιγίδων μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα μόνο μερικές ώρες νωρίτερα, ενώ στην περίπτωση των ανεμοστρόβιλων, το εύρος της πρόβλεψης είναι ακόμη και της τάξης των λεπτών.

Κακοκαιρία: Διακοπή τρένων μεταξύ Κολωνίας-Άμστερνταμ

Με επίσημη προειδοποίηση επιπέδου 4, η κακοκαιρία θα μπορούσε να γίνει απειλητική για τη ζωή των ανθρώπων, σύμφωνα με τον ορισμό.

“Αποφύγετε την παραμονή σε εξωτερικούς χώρους. Να είστε πολύ προσεκτικοί και ενημερωθείτε για την εξέλιξη της καιρικής κατάστασης”, συμβουλεύει η DWD.

Επιπλέον, θα πρέπει να προετοιμαστεί κανείς για “έκτακτα μέτρα” και σε κάθε περίπτωση να ακολουθήσει τις πιθανές οδηγίες των αρχών.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.