Κακοκαιρία “Ylenia”: Χιλιάδες Βαυαροί χωρίς ρεύμα

Η καταιγίδα προκάλεσε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά στη Βαυαρία.

Μόνο ο μεγαλύτερος διαχειριστής του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στη Βαυαρία, η Bayernwerk Netz, κατέγραψε 10.000 πληγέντα νοικοκυριά, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της το πρωί της Πέμπτης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η παροχή αποκαταστάθηκε γρήγορα. Η αιτία των διακοπών ήταν συχνά δέντρα που είχαν πέσει πάνω σε γραμμές ηλεκτροδότησης.

Ο χρόνος που απαιτείται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης εξαρτάται από τη συγκεκριμένη βλάβη.

Μεταξύ άλλων, εξαρτάται από το κατά πόσον η γραμμή που υπέστη βλάβη μπορεί να παρακαμφθεί με αλλαγή των κυκλωμάτων του δικτύου.

Η Bayernwerk Netz είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της Βαυαρίας και δραστηριοποιείται κυρίως σε αγροτικές περιοχές στην Άνω και Κάτω Φραγκονία, στο Άνω Παλατινάτο και στην Κάτω και Άνω Βαυαρία.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.