Κανένα πρόβλημα με ταξιδιώτες στα γερμανικά σύνορα

Στις συνοριακές διελεύσεις Γερμανίας-Αυστρίας κοντά στο Passau, δεν υπήρξαν προβλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο με τους ταξιδιώτες που επέστρεψαν στη Γερμανία σε συνδυασμό με την υποχρέωση τεστ που ισχύει από τις αρχές Αυγούστου.

Αυτό ανέφερε στο BR ο επικεφαλής του ομοσπονδιακού αστυνομικού τμήματος του Passau. Αν και πάντα υπάρχουν καθυστερήσεις χιλιομέτρων, αυτό είναι “απολύτως φυσιολογικό” κατά την περίοδο των διακοπών, είπε.

Μόνο πολύ λίγοι ταξιδιώτες δεν είχαν μαζί τους ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ούτε πιστοποιητικό ανάρρωσης ή αρνητικό τεστ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, διενεργούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι, “διαφορετικά το μποτιλιάρισμα θα έφτανε μέχρι τη Βιέννη”.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.