Κανονική η λειτουργία των γραμμών U3-U6 στο Μόναχο

Επιτέλους τελείωσε το πολύμηνο κλείσιμο των γραμμών U3 και U6 του μετρό μεταξύ Goetheplatz και Implerstraße στο Μόναχο.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολη απόφαση για τους υπεύθυνους της Münchner Verkehrsgesellschaft (MVG) να κλείσουν εντελώς το τμήμα μεταξύ των στάσεων Implerstraße και Goetheplatz. Και αυτό για 14 εβδομάδες. Ο λόγος: μια μεγάλη ανακαίνιση.

Τα πάντα είναι εφήμερα. Ακόμη και το ατσάλι και ο σίδηρος υποχωρούν. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την MVG, από το Μάρτιο έπρεπε να ανανεωθούν κάποια σημεία στον κόμβο της Implerstraße, όπου οι νότιες γραμμές U3 και U6 διαχωρίζονται και ενώνονται προς τα βόρεια μέχρι τη Münchner Freiheit.

Τέλος εργασιών στις γραμμές U3 και U6 στο Μόναχο

Οι επιβάτες σίγουρα θα ανακουφιστούν που οι γραμμές θα λειτουργούν χωρίς διακοπή από τη Δευτέρα και θα σταματούν και πάλι στην Poccistraße. Αυτή ήταν η μόνη στάση του μετρό στη διαδρομή που δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για 14 εβδομάδες.

Τέλος στην απευθείας σύνδεση από την Implerstraße προς τον κεντρικό σταθμό του Μονάχου

Ορισμένα οχήματα ήταν υπερπλήρη, όπως η απευθείας σύνδεση μεταξύ Implerstraße και Hauptbahnhof Süd, η οποία λειτουργούσε κατά τη διάρκεια του κλεισίματος του μετρό. Εδώ, το λεωφορείο ήταν η εναλλακτική λύση.

Εκτός όμως από το γεγονός ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας, πολλοί επιβάτες φοβούνταν μήπως χάσουν την ανταπόκριση.

Κάποιοι επιβάτες είναι ωστόσο ρεαλιστές. “Αυτή σίγουρα δεν ήταν η τελευταία φορά που ένα τμήμα έκλεισε προς ανακαίνιση”. Εξάλλου, το δίκτυο είναι τόσο παλιό όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ’72.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.