Κανονισμοί επαφής: Ανακούφιση για τα άγαμα ζευγάρια στη Γερμανία

Ανακούφιση για τα άγαμα ζευγάρια στη Γερμανία. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν από τις ομοσπονδιακές και κρατικές κυβερνήσεις στις αρχές Μαρτίου θα επεκταθούν σε μεγάλο βαθμό. Για ζευγάρια αυτό σημαίνει ανακούφιση.

Στις αρχές Μαρτίου, ένας άσκοπος κανονισμός επαφής για ζευγάρια άρθηκε: Με το ψήφισμα της ομοσπονδιακής πολιτείας της 3ης Μαρτίου, τα άγαμα ζευγάρια στη Γερμανία τελικά ανακουφίστηκαν.

Από τις 8 Μαρτίου, επιτρέπεται σε ένα νοικοκυριό να συναντηθεί ξανά με ένα άλλο εάν ο αριθμός των ατόμων δεν υπερβαίνει τα πέντε.

Σε περιοχές με δείκτη επίπτωσης κάτω του 35, είναι ακόμη δυνατό να συναντηθεί ένα νοικοκυριό με άλλα δύο – ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι τότε δέκα (τα παιδιά έως 14 δεν μετριούνται). Προηγουμένως, ένα νοικοκυριό είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί μόνο με ένα άτομο από άλλο νοικοκυριό.

Αυτοί οι κανόνες υιοθετήθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο νέο ψήφισμα της 22ας Μαρτίου. Ισχύουν ωστόσο εξαιρέσεις κατά το Πάσχα.

Τι είναι επίσης νέο

Στο ψήφισμα της 3ης Μαρτίου, τα ζευγάρια θεωρούνται πάντα ένα νοικοκυριό – ακόμα και αν δεν είναι παντρεμένα ή / και ζουν μαζί.

Με άλλα λόγια, οι άγαμοι δεν χρειάζεται να χωριστούν όπως πριν, για παράδειγμα αν ήθελαν να επισκεφθούν τους γονείς τους (γιατί σε αυτή την περίπτωση θα ήταν τρία νοικοκυριά).

Τώρα αυτός ο κανόνας καταργήθηκε, τα ζευγάρια μπορούν να πηγαίνουν σε ένα άλλο νοικοκυριό. Οι συναντήσεις μεταξύ δύο ζευγαριών είναι συνεπώς δυνατές και πάλι.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πώς θα ακολουθήσεις το GRland.info στο Facebook; Πάτησε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.