Καρλσρούη: Διαδήλωση 300 ατόμων ενάντια στα περιοριστικά μέτρα

Στην Καρλσρούη, περίπου 300 άτομα διαδήλωσαν κατά των μέτρων της πανδημίας το Σάββατο. Το κίνημα «πλευρικής σκέψης 721» από την Καρλσρούη είχε ζητήσει μια «πολιτική λειτουργία».

Οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση στην Καρλσρούη είχαν φέρει αναδιπλούμενες καρέκλες μαζί τους. Σύμφωνα με τους εμπνευστές, το κίνημα «πλευρικής σκέψης» ήθελε να τιμήσει τα «θύματα των μέτρων της πανδημίας». Ένας από τους ομιλητές ήταν ένας προτεσταντικός πάστορας που ζει στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 300 άτομα συμμετείχαν στην διαδήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τηρήθηκαν οι ελάχιστες αποστάσεις. Οι ίδιοι οι διοργανωτές μίλησαν για περισσότερους από 300 συμμετέχοντες.

Σε κοινή δήλωση, η Καθολική και Προτεσταντική Εκκλησία στην Καρλσρούη επέκρινε το γεγονός ότι η σαφώς πολιτική διαδήλωση χαρακτηρίστηκε ως «πολιτική λειτουργία». Αυτό σημαίνει ότι η λέξη λειτουργία χρησιμοποιήθηκε με άσχημο τρόπο. Δεν συμφωνεί με την ιδέα να χρησιμοποιούνται τα δεινά των ανθρώπων για πολιτικούς σκοπούς.

Μην μαθαίνεις τα νέα από την Γερμανία τελευταίος!

Μείνε συντονισμένος σε εμάς για έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο GRland.info

Γίνε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook, κάνε Like και ενημερώσου πρώτός.

Διαβάστε ακόμα στο GRland.info:

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.