Κίνδυνος σαλμονέλας: η DM στη Γερμανία ανακαλεί προϊόν

Ορισμένες παρτίδες βιολογικού πιπεριού από την dm ενδέχεται να είναι μολυσμένες με σαλμονέλα. Ως εκ τούτου, η αλυσίδα ανακαλεί το προϊόν “dm Bio Pfeffer schwarz, ganze Körner, 70 g” με ημερομηνίες λήξης 09/2025 και 11/2025.

Όποιος έχει αγοράσει βιολογικό πιπέρι από την dm θα πρέπει να ελέγξει την ημερομηνία λήξης στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Επειδή το προϊόν μπορεί να είναι μολυσμένο με σαλμονέλα, η αλυσίδα ανακαλεί το προϊόν “dm Bio Pfeffer schwarz, ganze Körner, 70 g” με ημερομηνίες λήξης 09/2025 και 11/2025.

“Η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με σαλμονέλα μπορεί να προκαλέσει διάρροια, κοιλιακό πόνο και περιστασιακά εμετό και ήπιο πυρετό”, δήλωσε η εταιρεία στην Καρλσρούη την Τετάρτη.

Κατά κανόνα, τα συμπτώματα εξαφανίζονται μόνα τους μετά από αρκετές ημέρες. Σε περίπτωση σοβαρών ή επίμονων συμπτωμάτων, οι πάσχοντες θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιστρέψουν ανοιγμένα προϊόντα

Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα προαναφερθέντα προϊόντα στα καταστήματα dm και να πάρουν πίσω τα χρήματά τους – ανεξάρτητα από το αν η συσκευασία είναι ανοιγμένη ή όχι.

Δεν είναι επίσης πρόβλημα αν δεν έχουν πλέον την απόδειξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλα προϊόντα της σειράς dm organic δεν επηρεάζονται.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.